Fantasztikus formában van az Abigél csinos sztárja: Rátonyi Hajni 67 évesen is elbűvölően néz ki, jó pár évet letagadhatna a korából – fotók

Rátonyi Róbert lánya, Rátonyi Hajni már fiatalon édesapja nyomdokaiba lépett, ráadásul rengeteget örökölt a tehetségéből. A színésznő ma is csodásan néz ki, és ha nem tudnánk, hogy 67 éves, el sem akarnánk hinni.

Bájos és inspiráló

Rátonyi Róbert kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve örökre összeforrt a színház történetével. A Csárdáskirálynő Bóni gróf szerepében a közönség kedvence lett, de a darab nemcsak hazánkban, hanem külföldön is felülmúlhatatlan siker lett. Sokoldalú művészként tartották számon: táncoskomikusként és az operett képviselőjeként is maradandót alkotott, ugyanakkor prózai karakterszerepekben is kiválóan bebizonyította a tehetségét, köszönhetően kitűnő jellemábrázoló képességének. Közben megismerte majdani feleségét, Németh Margitot, 1953-ban pedig világra jött a zenei pályára lépő Róbert fiuk, majd két évvel később Hajni is, aki szintén a világot jelentő deszkákon találta meg a számításait. A színésznőt már kisgyermekként megismerte a közönség, később pedig a színpadon és a képernyőn is nagy népszerűségre tett szert. Hajni ma már a hatvanas éveit tapossa, fiatalkori bájából és szépségéből azonban semmit sem vesztett, sőt: ma is pont olyan elbűvölően fest, mint évtizedekkel ezelőtt. Mutatjuk:

Rátonyi Hajni 1955. június 10-én látta meg a napvilágot, s hamar kiderült, hogy rengeteget örökölt édesapja tehetségéből. Már 1964-ben Brachfeld Siegfried, 1966-ban pedig Szepesi György „Plusz 1 fő” című tv műsorában szerepelt, majd édesapjával külföldi turnékon vett részt: több közös daluk is született, mint például az Ígérem, jó leszek vagy a Telefonon át.
Kattints a további képekért!

Piros Ildikó a Szabó Magda regényéből készült Abigél című tévésorozat egyik közkedvelt karakterét, Zsuzsanna nővért formálta meg. Bár a film megjelenése óta évtizedek teltek el, a színésznő ma is pontosan olyan gyönyörű, mint amilyen egykoron volt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak