Sztárok

Anyasága legintimebb pillanatát mutatta meg Ashley Graham - Fotó

A 32 éves szupersztár büszkén mutatta meg kisfiát a nagyvilágnak.

Fürdőzik a boldogságban

Ashley Graham, a világ legkeresettebb plus size modellje nemrégiben adott életet kisfiának, aki az Isaac nevet kapta. A 32 éves híresség azóta természetesen fürdőzik a boldogságban, ám ha azt hinnénk, hogy új - és minden bizonnyal élete legfontosabb - szerepe kedvéért teljesen visszalépne a rivaldafényből, akkor nagyot tévednénk. A népszerű modell anyasága első heteiben-hónapjaiban sem hagyja cserben kíváncsiskodó rajongóit: bátran megosztja velük a kicsi társaságában töltött legizgalmasabb, legszebb és legbensőségesebb mozzanatokat is. Most is így tett, és mindenkinek ellágyult a szíve!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.