Sztárok

Felháborodott az internet népe azon, amit Arnold Schwarzenegger írt az auschwitzi múzeum vendégkönyvébe

Sokan úgy gondolják, hogy egyenesen ízléstelen az az üzenet, amit Arnold Schwarzenegger hagyott az auschwitzi múzeum vendégkönyvében.

Ízléstelennek és komolytalannak tartják

Arnold Schwarzenegger a napokban meglátogatta az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumot, ami a koncentrációs táborban történt borzalmaknak állít emléket, hogy sose felejtsük el, mi is történt ott valójában. A színész egy gyűlölet elleni harcért járó díjat vett át, és ellátogatott az emlékhelyre is, hogy megadja tiszteletét a holokauszt áldozatai előtt.

Schwarzenegger távozása előtt még egy üzenetet is hagyott a vendégkönyvben, ami így szólt: "Visszajövök!". Az üzenet utalás a Terminátor filmekben elhangzó legendás mondatára. A múzeum a Twitter-oldalán is megosztotta az üzenetet. "Ezt a látogatást rövidre terveztük. A könyvbe szánt bejegyzést ígéretnek szántuk arra, hogy visszatérünk egy újabb, alaposabb látogatásra" - írták a poszthoz.

A Variety szerint azonban az üzenet az emberekben nem éppen úgy csapódott le, ahogy azt Schwarzenegger gondolta, sokan ugyanis egyenesen ízléstelennek tartják, míg mások szerint egyszerűen csak komolytalan és a helyzethez, a helyszínhez nem méltó az üzenet.

Forrás: Variety Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.