Sztárok

A királyi palota alkalmazottai vallottak Meghan Markle viselkedéséről: Nárcisztikus pszichopatának tartják és zaklatással vádolják

Meghan Markle talán a királyi család legmegosztóbb tagja, míg egyesek rajongásig imádják, addig mások kritizálják a viselkedését és döntéseit. A hercegné életéről készülő könyvben súlyos állítások szerepelnek azzal kapcsolatban, hogy miként bánt a királyi palota alkalmazottaival.

"Nem hiszem el, hogy nem kapok ezért pénzt"

A sussexi hercegné életéről szóló, Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown című könyv októberben jelenik meg, és már most sokan úgy gondolják, hogy az abból kiderülő részletek tovább szíthatják a feszültséget a királyi család belső köreiben. Most azonban újabb részletek derültek ki a könyvből. Kiderült például, hogy 2018-ban, mikor Meghan az ausztráliai körútjukon járt, felháborodott, amiért ezért ő nem kap pénzt. "Nem hiszem el, hogy nem kapok ezért fizetés" - hangoztatta többször is a személyzet visszaemlékezése alapján, sőt, azt is elmondták, hogy Meghan ki nem állhatta, hogy rengeteg idegennel kell kezet fognia. A könyvben azt is leírják, hogy Meghan a kapcsolatuk elején ultimátumot adott Harry hercegnek, hogy ha nem teszi nyilvánossá, hogy együtt vannak, akkor szakítani fog vele.

"Meghan tudatni akarta a nyilvánossággal, hogy ez egy komoly kapcsolat. Meg volt győződve arról, hogy a palota nem hajlandó megvédeni őt a médiától. Azt mondta Harry személyzetének: >>Tudom, hogyan működik a palota. Tudom, mi lesz ennek a vége. Senki nem törődik a barátnővel<<" - derült ki a kapcsolatuk kezdetéről.

A könyv írója, Valentine Low szerint Meghan többször is kifogásolható módon bánt a királyi palota alkalmazottaival. Állítólag már hónapokkal azelőtt, hogy Harry megkérte volna a kezét, Meghan közölte a személyzettel, köztük a hercegi tanácsadóval is, hogy idővel ő lesz a főnöke. A személyzet és Meghan közti konfliktus először 2017-ben látott napvilágot, amikor az egyik vezető alkalmazott elmondta, nem tetszik neki a hercegné bánásmódja, mire Meghan így reagált: "Nem az én dolgom, hogy megbarátkozzak az emberekkel".

Lapozz, ha érdekel, hogy bánt Meghan az alkalmazottakkal!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.