Sztárok

Szép, okos és nem fél megmutatni, amije van: Etiópia ritkán látott hercegnéjét a világ egyik legvonzóbb nőjének tartják

Ariana már a császári családba való beházasodása előtt is megállta a helyét a saját lábán, köszönhetően annak, hogy nem csupán szexi külsővel áldotta őt meg a sors, hanem ésszel is.

Más, mint a többiek

A világ tele van számos bájos hercegnével és hercegnővel, bőven elég, ha csak a brit királyi családra gondolunk, ami talán a legnépszerűbb família a Földön. Ez nem is csoda, hiszen a család tagja például a stílusikon Katalin, valamint a gyönyörű Meghan Markle is, továbbá a szépséges Sarolta, ám nem csupán Nagy-Britannia háza táján akadnak csinos és előkelő leszármazottak, hanem távolabb is. Ott van például Szaúd-Arábia hercegnője, vagy éppen Katar jelenlegi uralkodójának édesanyja, de ide sorolható Etiópia egyik hercegének felesége, a 39 éves Ariana Austin Makonnen is, aki azonban nem csupán külsejével és rangjával tűnik ki az átlagos nők sorából, hanem eszével is.

Joel Makonnen, Etiópia hercege és Ariana 2017-ben kötötték össze az életüket 12 évnyi együttjárás után, megismerkedésük története pedig igazi tündérmesének számít.
Kattints a további képekért!

Ameera al-Taweelről pár évvel ezelőtt sokat lehetett hallani, hiszen a szaúdi hercegtől való válása igazi médiaszenzáció volt akkoriban – azóta már egy másik férfi felesége, ám szépsége mit sem fakult az évek során.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....