Sztárok

Férfiak milliói epekedtek Gina Lollobrigida kegyeiért: ők voltak a legendás olasz díva nagy szerelmei – fotók

Egy emberként rázta meg a világot a szomorú hír, miszerint 95 éves korában örökre lehunyta a szemét az 50-es, 60-as évek ikonikus olasz színésznője és szexszimbóluma, Gina Lollobrigida. A felejthetetlen dívába férfiak milliói voltak szerelmesek, ő pedig nagy élvezettel válogatott a sármosabbnál sármosabb udvarlók között.

Elhunyt a legenda

Minden idők egyik legünnepeltebb ikonja és az olasz filmművészet legendás alakja volt Gina Lollobrigida, aki elképesztően gazdag életművet hagyott hátra. A 20. század egyik legszebb nőjének tartott, Golden Globe-díjas díva fiatalon, feltűnő bájainak köszönhetően modellként robbant be a köztudatba, hamarosan bekerült a film világába, néhány kisebb szerep után pedig már a fél világ a lábai előtt hevert. Ha valahol megjelent, minden szempár azonnal rá szegeződött, hiszen elképesztő adottságokkal – érzéki ajkakkal, formás testalkattal és dús keblekkel – áldotta meg a sors, lényéből pedig olyan szexuális kisugárzás áradt, aminek képtelenek voltak ellenállni a férfiak. Izgalmakkal és megannyi románccal teli szaftos magánélete mindig is foglalkoztatta a nyilvánosságot, ahogyan az is, kik voltak azok a szerencsés urak, akiknek sikerült meghódítaniuk a gyönyörű szexszimbólum szívét. Részletek a galériában!

Az isteni Lollo a negyvenes években, Olaszországban ismerkedett meg Milko Škofič szlovén orvossal, akivel pillanatok alatt egymásba habarodtak. Nyolc hónapnyi randevúzás után 1949-ben álltak oltár elé, szerelmükből pedig egy fiuk született, az ifjabb Milko Škofič. A házasság végül 1971-ben zátonyra futott.
Kattints a további képekért!

Lollobrigida halálával mondhatni, hivatalosan is lezárult Hollywood aranykora.

Leadfotó: les Films Corona/Roger Corbeau/Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...