Sztárok

Vilmost megeszi a sárga irigység: a herceg nagyon féltékeny Harryre, Diana egykori testőre azt is elárulta, miért

A trónörökös állítólag gyerekkora óta irigy Harryre, amiért öccsének megadatott az, ami neki soha.

Nem csitulnak a kedélyek

Épp egy hete jelent meg Harry nagy port kavaró memoárja, a Spare, melyben a herceg számtalan családi titokról lerántotta a leplet: kiderült például, hogy Harry úgy gondolja, ő csak azért jöhetett a világra, hogy egész életében az élő szervdonor szerepét töltse be, ha esetleg történne valami Vilmossal. Ám ez még nem minden: a herceg arról is őszintén vallott, hogy szerinte Kamilla egy „gonosz nőszemély”, aki tönkretette Diana és Károly házasságát, valamint Harry Vilmost és Katalint is nyíltan megvádolta, mondván a walesiek a felelősek azért, hogy sok-sok évvel ezelőtt a herceg óriási botrányt okozott világszerte azzal, amikor egy partin náci katonai egyenruhában jelent még. A feszültség tehát egyre fokozódik a brit királyi család berkein belül, Vilmos és Harry kapcsolata pedig folyamatosan romlik, a testvérviszálynak tehát nem mostanában lesz vége a jelek szerint. Harry ugyanis köztudottan haragszik Vilmosra, amiért bátyja nem állt ki mellette és Meghan mellett, amikor a hercegnek és szerelmének szüksége lett volna rá, de a trónörökösnek is megvan a maga oka arra, hogy miért is neheztel Harryre. A Spare-ből most egy újabb részlet látott napvilágot, amely még inkább betekintést enged a testvérek kapcsolatába: kiderült ugyanis, hogy Vilmos egy bizonyos dolog miatt nagyon féltékeny Harryre, méghozzá gyerekkora óta, az ifjabbik herceg állítását pedig Diana egykori testőre is alátámasztotta.

Ahogyan a Cheet Sheet is írja, Harry úgy véli, Vilmos nagyon féltékeny rá, méghozzá azért, mert a trónörökösnek soha nem adatott meg az a fajta szabadság, ami öccsének igen. Vilmos ugyanis egész életében arra készült, hogy egy nap majd királlyá koronázzák őt, éppen ezért nem tehetett meg olyan dolgokat, mint Harry, hiszen az nem fért bele strukturált életébe.
Kattints a további képekért!

Az egész világ Sussex hercegéről beszél: a 38 esztendős Harry Tartalék című botránykönyvével egy csapásra újra a figyelem középpontjába került. Egy friss interjújában a brit királyi család népszerű tagja azt is elárulta, milyen feltételhez köti, hogy újra visszafogadja a szívébe édesapját, III. Károlyt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.