Sztárok

Kamilla egyre idegesebb: a királyné szerint Harry átlépett egy határt nemrégiben tett kijelentéseivel

Kamilla a hírek szerint megdöbbent mostohafia állításain, miszerint a „ő egy gonosz nő, aki tönkretette szülei házasságát”.

Mindennek elhordta őt

A mai napon megjelent Harry Spare, azaz Tartalék című memoárja, mellyel kapcsolatban a herceg több interjút is adott a napokban. Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy az életrajzi kötetben szó esik majd Dianáról és Kamilláról is, ám a pletykák szerint a királyné nem sejtette, hogy Harry ilyen véleménnyel van róla, így megdöbbentették mostohafia kedvesnek kicsit sem mondható szavai – írja a Page Six. Harry ugyanis több dologgal is vádolja Kamillát, többek között azzal, hogy ő a „főgonosz”, aki „tönkretette szülei házasságát”, ezzel pedig egész családjukat. Ám ez még nem minden: a herceg szerint Kamilla maga az ördög, aki sok mindent képes volt megtenni azért, hogy jó színben tüntesse fel magát az emberek előtt…

Kamilla közeli barátja a Vanity Fair Sunday-nek tett nyilatkozatában azt mondta, hogy az újdonsült királynét megdöbbentette az, amiket Harry róla nyilatkozott a napokban, és egyre inkább nyugtalanítják őt a herceg lépései, akinek szerinte az a célja, hogy teljesen tönkretegye a családot.
Kattints a további képekért!

Egy, a királyi család bennfentese szerint végre kiderült, miért kezdhetett viszonyba Kamilla Károllyal annak ellenére, hogy már férjnél volt, Károly pedig Dianának fogadott örök hűséget – állítólag a románc Kamilla exférje miatt kezdődött, aki hűtlen volt feleségéhez.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!