Meghan Markle friss fotót mutatott a kisfiáról

A kis Archie éppen a család tyúkjait eteti a képen, ami a sussexi hercegné Ellen DeGeneres showjában mutatott meg.

Meghan Markle betekintést engedett a magánéletükbe

Meghan Markle egyre több interjút ad Amerikában, legutóbb például Ellen DeGeneres műsorába látogatott el, aki nem mellesleg a szomszédja is. Az ex-színésznő és férje, Harry herceg egy ideje már a kaliforniai Montecito városában laknak, a beszélgetős showban erről is mesélt a hercegné. Meghan elmondása szerint Harry nagyon szeret Kaliforniában lakni. Mivel a karanténidőszakban költöztek a tengerentúlra, amikor éppen minden bezárt, a családnak sok ideje volt az otthonuk csinosítgatásával és belakásával tölteni, és állítólag Harry odáig van azért az életstílusért, amit itt tudnak folytatni, ráadásul az idő is remek – tette hozzá Markle.

Szóba került az is, hogy milyen volt, amikor még nem voltak házasok. Meghan elmondása szerint amíg csak randizott Harry herceggel, addig nagyon vissza kellett fogniuk magukat, nehogy nagy feltűnést keltsenek. Felidézett egy történetet, amikor Harry meglátogatta őt Torontóban, és egy baráti házaspárral együtt egy poszt-apokaliptikus tematikájú Halloween-buliba mentek el, hogy legyen még egy utolsó szabad éjszakájuk, mielőtt összeházasodnak. Az este olyan jól sikerült, hogy senki nem ismerte fel őket.

Az idei Halloweent illetően Meghan elmesélte, hogy igyekeztek valami mókásat kitalálni a gyermekeik számára, de a kétéves Archie és az öthónapos Lili nem annyira élvezték a jelmezeket: fiuk dínónak öltözött, a kislány pedig Virágnak a Bambiból, aki egy tüneményes pici borz.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2