Meghan Markle visszatér a szórakoztatóiparba? Ebben a műsorban láthatjuk hamarosan

Úgy látszik, a sussexi hercegné lassacskán visszatalál a gyökereihez. Annyi szent, hogy egyáltalán nem jelentett számára nehézséget a tengerentúli körülményekhez idomulni.

Zajlik körülöttük az élet

Meghan Markle sussexi hercegné mindig is otthonosan mozgott a (tengerentúli) celebvilágban. Harry herceg 40 esztendős felesége a napfényes Kaliforniában látta meg a napvilágot, és mielőtt tagjává vált volna a világ leghíresebb királyi famíliájának, színésznőként kereste a kenyerét. 2020 elején aztán férjével együtt bejelentették, hogy szeretnének függetlenedni a monarchiától, és lemondanak a titulusukkal összefüggő szerepkörökről, kötelezettségekről is. Döntésük az egész világot sokkolta, ám egyes Harry- és Meghan-rajongók csak még mélyebb rokonszenvet kezdtek érezni kedvenceik iránt a merész lépés hatására. Meghan és Harry előbb Kanadába, majd az Egyesült Államokba tette át székhelyét, ahol szeretettel és megértéssel fogadták őket. Noha eltépték a királyi családhoz fűződő kötelékeiket, népszerűségük azóta mit sem csappant, sőt a szakítás után kerültek csak igazán a figyelem középpontjába. A nemzetközi közvélemény azóta is árgus szemekkel figyeli, vajon II. Erzsébet királynő unokája és neje hogyan építik újra közös életüket Amerikában.

És mi tagadás, az élet bizony zajlik körülöttük: június elején megszületett második gyermekük is, a hercegi pár pedig számos vállalkozásba és projektbe belefogott annak érdekében, hogy odaát is biztosítsák egzisztenciájukat, megélhetésüket. Most úgy tűnik, Meghan - ha csak félig-meddig is, de - visszatérne gyökereihez: a celebvilágba.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2