Meghan Markle újabb üzletbe fog – Mit szól majd ehhez a királynő?

Az utóbbi időszakban sok mindenbe belefogott Harry és Meghan, a mendemondák szerint azonban a hercegné egy újabb üzleten töri a fejét. Jobban belegondolva, egészen testhezálló lenne…

Mindenki rá akar hasonlítani

A királyi család tagjai hosszú évek óta az érdeklődés középpontjában állnak, és a közönség nem csak a magánéletük iránt érdeklődik, de stílustippeket is szívesen csenünk el tőlük. Katalin már régóta igazi divatikonnak számít letisztult, elegáns megjelenésével, de mióta a reflektorfénybe került, Meghan Markle-en is sokkal nagyobb a nyomás, hogy külseje megfeleljen a palota szigorú előírásainak.

Ha eddig is odáig voltál Meghan megjelenéséért és régóta szeretnéd megismerni a szépségápolási tippjeit, hogy minél inkább rá hasonlíthass, akkor jó hírünk van: a hírek szerint a sussex-i hercegné arra készül, hogy saját márkát dob piacra. A mendemonda az Elle amerikai internetes oldalán jelent meg, ahol azt írják, jelenleg is 88,5 millió olyan cikk született, ami Markle hajával, sminkjével és bőrápolási rutinjával foglalkozik, ezzel pedig ő a legnépszerűbb híresség ezen a területen. Ennek tudatában egészen érthető is, miért gondolta, hogy érdemes lenne belekezdeni egy szépségápolási brand kiépítésébe.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2