Sztárok

Ő Angelina Jolie új pasija - ezzel a fiatal világsztárral randizik a színésznő

Még mi is értetlenül állunk a dolog előtt: Angelina Jolie-nak állítólag új szerelme van, aki nemcsak világhírű, hanem zenész is!

Gyönyörű és tehetséges - nem csoda, hogy imádják a férfiak

Az biztos, hogy Angelina Jolie tud valamit: nem elég, hogy a világ egyik legszebb és legszexisebb színésznője, még a férfiak is döglenek érte! Kezdjük csak azzal, hogy hatgyermekes anyaként (!) a legtöbb nőnek már nem sok esélye lenne ide-oda randizgatni, Angelina viszont könnyen az ujja köré csavar bárkit.

Bár legutóbb még arról szóltak a címlapok, hogy exférjével, Brad Pitt-tel egyszerűen nem tudnak megegyezni a gyermekeik elhelyezését illetően és már szóba sem bírnak állni egymással a botrányos válásuk miatt; a napokban el teljesen új pletyka rázta fel a világot: mégpedig az, hogy Angelina Jolie-nak új párja van, aki nemcsak közismert sztár, hanem egy nagyon elismert zenész is...

Kíváncsi vagy arra, kivel kapták lencsevégre Angelina Jolie-t egy vacsora után? Kattints a következő oldalra és eláruljuk!

Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.