Sztárok

Angelina Jolie karrierje drámaian megváltozott a válása óta

Angelina Jolie-nak, a gyönyörű színésznőnek nem volt más választása: le kellett mondania filmrendezői és produceri törekvéseiről a Brad Pitt-tel való szakítása után.

Drasztikusan megváltozott az élete

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása óta már majdnem öt év telt el, a gyönyörű színésznő egy interjúban kifejtette, mennyire megsínylette a karrierjét a botrányos szakítása.

“Nagyon szeretek filmeket rendezni, de a magánéletemben egy olyan változás történt, mely ezt évekig nem tette lehetővé.”- meséli a színésznő. “Rövidebb ideig tartó munkákat kellett vállalnom azért, hogy több időt tudjak otthon lenni, hogy több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni, akik nagyon megszenvedték ezt az utóbbi időszakot. Épp ezért, inkább visszatértem a színészkedéshez, a rendezői karrieremet pedig jelenleg is szüneteltetem. Ez az igazság.” – felelte Angelina arra kérdésre, miért nem rendez már több filmet.

A gyönyörű színésznő először 2014-ben, közvetlenül a Brad Pitt-tel való szakítása előtt mutatkozott be filmrendezőként (Rendíthetetlen), pár évvel később, 2017-ben pedig egy igen izgalmas háborús film munkálatait is saját maga vezényelte le (First They Killed My Father) – idén viszont újra színésznőként találkozhatunk vele a filmvásznon az ‘Akik az életemre törnek’ akciófilmben és Marvel ‘Örökkévalók’ című mozijában.

A cikkünk folytatódik, lapozz a következő oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.