Sztárok

Nem fog rajta az idő: Kylie Minogue akár húsz évet is letagadhatna

Ma ünnepli az 53. születésnapját az egyik leghíresebb ausztrál énekesnő. Kylie Minogue már évtizedek óta a popszakma állócsillaga, és ez idő alatt szinte alig öregedett valamicskét.

A húszéveseket is megszégyeníti Kylie Minogue

Bár első ránézésre senki nem mondaná meg, 28-án ünnepli az 53. születésnapját Kylie Minogue. Pályafutását még a nyolcvanas években kezdte gyermekszínészként az ausztrál televízióban, nagy figyelmet kapott az ausztrál Szomszédok című szappanoperában két évig játszott szerepéért, mielőtt 1987-ben elkezdte volna énekesi karrierjét. Azóta hatalmas sikereket ért el a szórakoztató iparban, nem hiába hívják gyakran a Pop Hercegnőjének. Az évek során számos zenei stílussal kísérletezgetett, világszerte több, mint 80 millió lemezt adott el és számos díjat és kitüntetést kapott, köztük egy Grammy-díjat.

2005-ben szörnyű dolog árnyékolta be a sikereit, mellrákot diagnosztizáltak nála, ami miatt le kellett mondania éppen futó turnéját. Szerencsére a kezelést követően a következő évben folytatta a koncertsorozatot. Minogue-ot az Egészségügyi Tudományok tiszteletbeli doktori címével tűntette ki az Anglia Ruskin egyetem azért a munkájáért, melyet a mellrákra való figyelemfelkeltésnek szentelt.

Bár már évek óta az ötvenesek táborát erősíti, ezt nem mondaná meg senki róla. Lapozd fel a galériánkat a képekért!

Egy nappal a születésnapja előtt tinikori képet osztott meg az Instagram-oldalán. Már ekkor is elbűvölő volt, de szépségéből az azóta eltelt évek alatt sem veszített semmit, sőt!
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie-nak, a gyönyörű színésznőnek nem volt más választása: le kellett mondania filmrendezői és produceri törekvéseiről a Brad Pitt-tel való szakítása után.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, azt mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.
Lifestyle
Elég sokan kiábrándultak már a Tinder randizós applikációból, így a cég mindig igyekszik néhány újdonságot bevetni.