Sztárok

Nem fog rajta az idő: Kylie Minogue akár húsz évet is letagadhatna

Ma ünnepli az 53. születésnapját az egyik leghíresebb ausztrál énekesnő. Kylie Minogue már évtizedek óta a popszakma állócsillaga, és ez idő alatt szinte alig öregedett valamicskét.

A húszéveseket is megszégyeníti Kylie Minogue

Bár első ránézésre senki nem mondaná meg, 28-án ünnepli az 53. születésnapját Kylie Minogue. Pályafutását még a nyolcvanas években kezdte gyermekszínészként az ausztrál televízióban, nagy figyelmet kapott az ausztrál Szomszédok című szappanoperában két évig játszott szerepéért, mielőtt 1987-ben elkezdte volna énekesi karrierjét. Azóta hatalmas sikereket ért el a szórakoztató iparban, nem hiába hívják gyakran a Pop Hercegnőjének. Az évek során számos zenei stílussal kísérletezgetett, világszerte több, mint 80 millió lemezt adott el és számos díjat és kitüntetést kapott, köztük egy Grammy-díjat.

2005-ben szörnyű dolog árnyékolta be a sikereit, mellrákot diagnosztizáltak nála, ami miatt le kellett mondania éppen futó turnéját. Szerencsére a kezelést követően a következő évben folytatta a koncertsorozatot. Minogue-ot az Egészségügyi Tudományok tiszteletbeli doktori címével tűntette ki az Anglia Ruskin egyetem azért a munkájáért, melyet a mellrákra való figyelemfelkeltésnek szentelt.

Bár már évek óta az ötvenesek táborát erősíti, ezt nem mondaná meg senki róla. Lapozd fel a galériánkat a képekért!

Egy nappal a születésnapja előtt tinikori képet osztott meg az Instagram-oldalán. Már ekkor is elbűvölő volt, de szépségéből az azóta eltelt évek alatt sem veszített semmit, sőt!
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie-nak, a gyönyörű színésznőnek nem volt más választása: le kellett mondania filmrendezői és produceri törekvéseiről a Brad Pitt-tel való szakítása után.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.