Sztárok

Híres énekesnők, akik 5 év alatt felismerhetetlenre változtak - Galéria

Ezek a világsztárok néhány év leforgása alatt szinte új emberré váltak, rájuk sem ismersz!

Teljesen megváltozott a külsejük

Öt év rengeteg idő, még akkor is, ha visszagondolva szinte csak egy pillanat tűnik. Valójában azonban ennyi idő alatt rengeteget változhatunk külsőleg és belsőleg is egyaránt. Új hajszínre válthatunk, felszedhetünk vagy éppen leadhatunk néhány kilót, ráncosodni kezdhetünk. Akik a reflektorfényben élik az életüket, azokon még szembetűnőbb tud lenni a változás, hiszen a sajtó azonnal beszámol róla, ha valakinek radikálisan átalakul a külseje. A következő összeállításban összeszedtük azokat hírességeket, akik 2015 óta majdhogynem teljesen új emberré váltak.

Lady Gagát karrierje során sokféle külsővel láthattuk már. Ugyanakkor 5 év alatt szépen lassan megszabadult a menedzserei által elvárt külső jegyektől. A nagy átalakulásért lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!