Sztárok

Híres énekesnők, akik 5 év alatt felismerhetetlenre változtak - Galéria

Ezek a világsztárok néhány év leforgása alatt szinte új emberré váltak, rájuk sem ismersz!

Teljesen megváltozott a külsejük

Öt év rengeteg idő, még akkor is, ha visszagondolva szinte csak egy pillanat tűnik. Valójában azonban ennyi idő alatt rengeteget változhatunk külsőleg és belsőleg is egyaránt. Új hajszínre válthatunk, felszedhetünk vagy éppen leadhatunk néhány kilót, ráncosodni kezdhetünk. Akik a reflektorfényben élik az életüket, azokon még szembetűnőbb tud lenni a változás, hiszen a sajtó azonnal beszámol róla, ha valakinek radikálisan átalakul a külseje. A következő összeállításban összeszedtük azokat hírességeket, akik 2015 óta majdhogynem teljesen új emberré váltak.

Lady Gagát karrierje során sokféle külsővel láthattuk már. Ugyanakkor 5 év alatt szépen lassan megszabadult a menedzserei által elvárt külső jegyektől. A nagy átalakulásért lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.