Így néznek ki mostanában Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

Angelina Jolie és Brad Pitt minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legnépszerűbb szerelmespárját alkotják. Örökbefogadásaik története, gyermekeik nevelése, válásuk majd újabb párjaik az egész világot lázban tartják. Most a gyerekeké a főszerep, mutatjuk, mennyit nőttek.

Gyönyörűek lettek

Angelina Jolie és Brad Pitt ugyan már nincsenek együtt, közös gyermekeik örökre összekötik őket. Ugyan a fiatalokról sokkal kevesebbet hallani, mint szüleikről, azonban náluk is zajlik az élet, és már olyan nagyra nőttek, hogy szinte el sem hiszed. Lassan bennük is tudatosulni kezd majd, hogy szüleik nem akárkik, reméljük, jól viselik majd az ezzel járó nyomást, és talán valamelyikük művészi pályára lép majd.

Mostanában különösen kellemetlen megpróbáltatásokon mentek keresztül, hiszen szüleik elváltak, a sajtó pedig állandóan arról ír, ki kinek az oldalán találta meg a boldogságot. Persze nemcsak a szép dolgokról számolnak be, arról is igen gyakran jelentenek a lapok, éppen min megy a veszekedés és melyik fél a hibás.

Maddox Chivan volt az első örökbefogadott gyerekük, akit Kambodzsából vettek magukhoz, még 2002-ben, hét hónapos korában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak