Sztárok

András éktelen haragra gerjedt: a herceg teljesen kiakadt Károlyra, aki megfosztotta őt egy igen jelentős dologtól

Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.

Megveti őt a család

Mióta András belekeveredett a Jeffrey Epstein nevéhez kapcsolódó szexbotrányba, a herceg élete a feje tetejére állt, nem véletlenül: egy nő szexuális visszaélés miatt indított pert a yorki herceg ellen, amiért András állítólag még korábban megerőszakolta őt, amikor Virginia Giuffre még csak 17 éves volt. A néhai Erzsébet királynő a botrányt természetesen nem hagyta szó nélkül: állítólagos kedvenc fiát azonnal megfosztotta katonai rangjától, valamint királyi címeitől és összes tisztségétől, amit András egyáltalán nem viselt jól, ugyanis a pletykák szerint sírva könyörgött anyjának, hogy kegyelmezzen neki. Nos, a drámázás nem hatotta meg az uralkodót, ahogyan a család többi részét sem, akik a mai napig mélységesen elítélik Andrást, sőt mi több, Károly király újra lecsapott öccsére, és egy olyan döntést hozott vele kapcsolatban, amitől a herceg féktelen haragra gerjedt, és amit egyszerűen nem tud és nem is akar elfogadni.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.