Sztárok

Miló Viktória segítséget kért életvezetéséhez: „Próbálok fejlődni, mert ez szükséges ahhoz, hogy teljes életet tudjak élni"

Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy tapasztalatra az önállóság terén.

Megfontolja az útmutatásokat

Miló Viktória neve sokak számára csenghet ismerősen, hiszen komoly és elismerésre méltó eredményeket ért el profi sportolóként. 1997 óta foglalkozik amatőr ökölvívással, melyben Európa-bajnoki III. helyezett és négyszeres magyar bajnok lett, 2002 januárjában pedig belépett a profik táborába, majd 2003-ban megszerezte a WIBF-GBU légsúlyú világbajnoki címét. Mindeközben elvégezte a Testnevelési Egyetemet, ezen kívül földrajz-testnevelés tanári végzettsége is van, de ez még nem minden, ugyanis úszást és kungfu aerobicot is oktat kisgyerekeknek. 2019-ben részt vett a TV2 Exatlon Hungary című sport-realityjében, ahol a Bajnokok csapatát erősítette – sikerei tehát vitathatatlanok. Ennek ellenére néha neki is akadnak nehéz időszakai, de nem tagadja: ilyen esetekben számára is jól jön a segítség. Részletek a galériában!

„Sosem volt jellemző rám a kapcsolatfüggőség, talán inkább a másik véglet vagyok, aki könnyen kilép belőle. Mivel ez sem feltétlenül jó, dolgozok rajta pszichológussal és holisztikus coach-csal. Próbálok fejlődni, mert ez szükséges ahhoz, hogy teljes életet tudjak élni" – mondta a Duna Családi kör című műsorának vendégeként Miló Viktória.
Kattints a további képekért!

Könnyek között mesélt betegségéről az egykori élsportoló.

Leadfotó: Femcafe/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.