Sztárok

7 hónapja lett öngyilkos a világhírű énekesnő, boncolási jegyzőkönyvében bizarr dolgot találtak: máig homályosak a tragédia részletei

Naomi Judd idén áprilisban két gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig azon vannak, hogy ne lássanak napvilágot édesanyjuk öngyilkosságának rejtélyes részletei.

Vajon mi történhetett?

Naomi Juddot sokan csak a country nagyasszonyaként emlegették, nem véletlenül: a Grammy-díjas énekesnő 1980-ban idősebbik lányával, Wynonnával megalapította a The Judds nevű duót, amivel sikert sikerre halmoztak olyan dalokkal, mint például a Mama He’s Crazy vagy éppen a Love Can Build a Bridge. Több mint 20 millió lemezt adtak el világszerte, 14 daluk landolt a toplista élén, és hét év alatt öt Grammy-díjat zsebeltek be. Ez azonban nem volt elég Naomi lelki békéjéhez, ugyanis az énekesnő köztudottan súlyos mentális problémákkal küzdött, amelyekről 2016-ban beszélt először a nyilvánosság előtt: akkor elárulta, hogy a depresszió és a szorongás megkeserítik a mindennapjait, állapotán pedig az is sokat rontott, amikor hepatitis C-vírusos májgyulladással diagnosztizálták őt. Arra azonban senki sem számított, hogy démonjai az öngyilkosságig hajszolják őt, mégis megtörtént a tragédia: idén április végén Naomi saját kezével vetett véget életének, boncolási jegyzőkönyvének néhány részlete pedig azóta napvilágot is látott a család titkolózása ellenére.

„Ma a nővéremmel egy borzalmas tragédiával kellett szembesülnünk. Elvesztettük csodálatos édesanyánkat, aki a mentális betegségeinek áldozata lett. Le vagyunk sújtva. Mélységes a gyász, amit érzünk, de próbálunk arra koncentrálni, mennyire szerettük őt mi és a közönség is. Egyelőre ismeretlen területen evickélünk” – ezekkel a szavakkal jelentette be anyja halálhírét a rajongóknak Naomi fiatalabbik lánya, Ashley.
Kattints a további képekért!

Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.