Andie MacDowell lánya anyja klónja lett: Margaret a színésznő kiköpött mása, épp olyan, mint a mozicsillag fiatalon

Úgy tűnik, Andie remek génjeiből kijutott mindkét lányának: Margaret olyannyira szerencsés, hogy szépségéből még modellkarriert is tudott csinálni.

Anya-lánya hasonlóság

Több alkalommal is beszámoltunk már a hírességek csodaszép gyermekeiről: Sylvester Stallone egyik lánya például csak úgy ragyog, de Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyermeke sem panaszkodhat, szívesen cserélnénk bármelyikükkel. A szerencsések közé tartozik Andie MacDowell két lánya, Rainey és Margaret Qualley is, akik egyszerűen letarolják az internetet, és bizony nem csupán édesanyjuk hírneve miatt. A két lány szépségük miatt lett ismert, Margaret pedig különösen Fortuna kegyeltjének bizonyult, ugyanis fényes modellkarriert is sikerült magának kiépítenie azon felül, hogy színésznőként is bizonyított már Hollywoodban. A 27 éves Margaret azonban nem csupán csinos: az ifjú hölgy egyenesen édesanyja fiatalkori klónja, a hasonlóság pedig egyes képeken egészen elképesztő. Galériánkban mutatjuk!

Andie MacDowell idén áprilisban lett 64 éves, a színésznő és egykori modell pedig büszkén vállalja korát és az azzal járó ráncokat: képein jól látszik, hogy semmit sem csináltatott meg magán, sőt mi több, pár hónapja épp azzal került a címlapokra, hogy haját sem festi, így a barna tincsek már a múlté, az emberek azonban imádják természetességét.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: Meghan megadta a módját a szakításnak, kissé sajnáljuk is a hercegné színész-producer exét…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak