Sztárok

Egy év alatt 30 kilót fogyott az X-Faktor új mentora: Herceg Erikáért ma bolondulnak a férfiak, egykor azonban csúfolódás céltáblája volt

Herceg Erika nemzetközileg elismert énekesnő, hatalmas rajongótábora van, hamarosan pedig a 2022-es X-Faktor mentorcsapatát erősíti majd. A fiatal tehetség nemcsak a hangjával, hanem fantasztikus külsejével is hódít, éppen ezért nehéz elhinni, hogy egykor önbizalomhiánnyal küzdött.

Az új munka miatt Budapestre költözött

Mint megírtuk, megújult mentorcsapattal folytatódik az X-Faktor: idén Csobot Adél helyett Herceg Erika énekesnőt láthatják majd a nézők Gáspár Laci, Puskás-Dallos Peti és ByeAlex mellett a képernyőn. A 34 esztendős kárpátaljai lány a VIA Gra nevű ukrán lánybandával szerzett ismertséget: a zenekar óriási népszerűségnek örvendett a magyar határtól keletre, dalaik 40-50 héten át vezették a slágerlistákat. Erika mindeközben igazi szupersztár lett: bejárta a fél világot, több tízezer ember előtt énekelt már, ha pedig kiteszi a lábát otthonról, rajongók hada veszi körül – ráadásul nemcsak énekesnőként, hanem modellként is komoly karriert futott be, még az ukrán Playboy címlapján is szerepelt. No de mit lehet még tudni az előbb felsoroltakon kívül a fiatal tehetségről? Részletek a galériában!

Erika kivételes énekhangjának köszönhetően robbant be a köztudatba, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors: hibátlan bőrével, karcsú alakjával és hosszú szőke hajával mindenkit lenyűgöz. Éppen ezért nehéz elhinni, hogy egykor gátlásos kislány volt, akit sokat csúfoltak az iskolában.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor mentora Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, mennyire rosszul érintette őt az, hogy egyik mentortársa sem védte meg, amikor tavaly belebakizott az Omega Gyöngyhajú lány című slágerébe.

Leadfotó: Instagram/ erikaherceg

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.