Egy év alatt 30 kilót fogyott az X-Faktor új mentora: Herceg Erikáért ma bolondulnak a férfiak, egykor azonban csúfolódás céltáblája volt

Herceg Erika nemzetközileg elismert énekesnő, hatalmas rajongótábora van, hamarosan pedig a 2022-es X-Faktor mentorcsapatát erősíti majd. A fiatal tehetség nemcsak a hangjával, hanem fantasztikus külsejével is hódít, éppen ezért nehéz elhinni, hogy egykor önbizalomhiánnyal küzdött.

Az új munka miatt Budapestre költözött

Mint megírtuk, megújult mentorcsapattal folytatódik az X-Faktor: idén Csobot Adél helyett Herceg Erika énekesnőt láthatják majd a nézők Gáspár Laci, Puskás-Dallos Peti és ByeAlex mellett a képernyőn. A 34 esztendős kárpátaljai lány a VIA Gra nevű ukrán lánybandával szerzett ismertséget: a zenekar óriási népszerűségnek örvendett a magyar határtól keletre, dalaik 40-50 héten át vezették a slágerlistákat. Erika mindeközben igazi szupersztár lett: bejárta a fél világot, több tízezer ember előtt énekelt már, ha pedig kiteszi a lábát otthonról, rajongók hada veszi körül – ráadásul nemcsak énekesnőként, hanem modellként is komoly karriert futott be, még az ukrán Playboy címlapján is szerepelt. No de mit lehet még tudni az előbb felsoroltakon kívül a fiatal tehetségről? Részletek a galériában!

Erika kivételes énekhangjának köszönhetően robbant be a köztudatba, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors: hibátlan bőrével, karcsú alakjával és hosszú szőke hajával mindenkit lenyűgöz. Éppen ezért nehéz elhinni, hogy egykor gátlásos kislány volt, akit sokat csúfoltak az iskolában.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor mentora Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, mennyire rosszul érintette őt az, hogy egyik mentortársa sem védte meg, amikor tavaly belebakizott az Omega Gyöngyhajú lány című slágerébe.

Leadfotó: Instagram/ erikaherceg

Oldalak