Kozso és Lovasi András úgy beszóltak egymásnak, hogy mindenkinek tátva maradt a szája

Lovasi Andrástól jött egy fricskázó kritika az Ámokfutók frontembere felé, aztán rövidesen érkezett is rá a csattanós válasz. A két zenész súlyos üzengetésbe kezdett.

Nem újdonság, hogy két előadó kóstolgatja egymást nyilvánosan

Az Ámokfutók frontemberét, Kozsót, és az alternatív magyar zenét felforgató Lovasi Andrást nem kell bemutatni senkinek kicsiny hazánkban.

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer ez a két előadó fogja kóstolgatni egymást, mivel teljesen más a stílusok, és más a közönségük, de 2024-ben ez is megtörtént. A feszültséget Lovasi kezdte el gerjeszteni az egyik interjújában, amire végül Kozso is válaszolt.

A galériánkban leleplezzük, hogy mi történt pontosan, és mi miatt rágott be nagyon az Ámokfutók énekese.

Lovasi András a Szeretlek Magyarországnak beszélt arról, hogy a 2020-as években is remek szerzemények születnek. Arra persze senki sem számított, hogy ezután az Ámokfutók frontemberének fog odaszúrni egy hatalmas fricskát.
Kattints a további képekért!

Kozso egyetlen gyermeke, Amanda Ardens 30 évvel ezelőtt jött a világra az énekes akkori feleségétől, Kádár Mónikától – a nő ma már feleségként és édesanyaként éli mindennapjait, nemrégiben pedig egyik legnagyobb álmát is sikerült megvalósítania.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.