Sztárok

Ezt a 4 szót mondta Vilmos, mikor kiderült, hogy Meghan Markle terhes

A brit királyi család jó pár éve feszült viszonyt ápol a sussexi hercegi párral, azonban újabb és újabb kulisszatitkok azt bizonyítják, hogy a konfliktusok jóval hamarabb kezdődtek, mint gondoltuk.

Kiderült, hogyan reagált a trónörökös az örömhírre

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban hozták meg a döntésüket arról, hogy elhagyják a monarchiát, többé nem látják el királyi kötelezettségeiket és új életet kezdenek a tengerentúlon. Már önmagában ez a lépés nagy felháborodást keltett, az igazi gondok azonban csak ezután kezdődtek: a házaspár több interjúban, valamint saját dokumentum-sorozatukban vallott újra és újra arról, mennyi sérelmet szenvedtek el a palota zárt ajtói mögött, aztán jött a herceg botrányt kavaró önéletrajzi könyve, a Tartalék, amit a rokonság azóta sem tudott neki megbocsátani. A kötetben számos olyan történet kerül bemutatásra, melyek igencsak rossz fényben tűntetik fel a royalokat – például napvilágot látott köztük az is, hogyan reagált annak idején Vilmos herceg, mikor megtudta, hogy sógornője gyermeket vár. Részletek a galériában!

A sussexi hercegi pár nem sokkal házasságkötésük után, 2018-ban tudták meg, hogy hamarosan szülők lesznek. Mindkettőjüket majd szétvetette a boldogság, s alig várták, hogy a családtagokkal is megosszák az örömhírt.
Kattints a további képekért!

Amióta napvilágot látott, hogy Katalin hercegné rákbeteg, a trónörökös feleségéről csak nagyon keveset lehet tudni, bennfentes információk szerint azonban most komoly tervek fogalmazódtak meg benne.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.