Sztárok

Átlagos, mégis elbűvölő: ezért a 17 éves holland hercegnőért rajong most a világ, egészen más, mint Katalin és Meghan

Alexia holland hercegnő még csak 17 éves, de már most imádja őt a népe, hiszen bájos kisugárzásával és csinos külsejével hamar az emberek szívébe férkőzött – sokan annak örülnének a legjobban, ha a trónra egy nap majd nem nővére, hanem ő kerülne.

Egy közülünk

Az uralkodói famíliák közül napjainkban kétségkívül a brit királyi család a leghíresebb és a legnépszerűbb is, ami nem is csoda, hiszen velük mindig történik valami érdekes és említésre méltó: ott volt Diana és Károly kudarcba fulladt, botrányos házassága, majd a hercegné tragikus autóbalesete, amit nem sokkal később Károly és Kamilla esküvője követett, de Katalin és Vilmos világra szóló menyegzője is sokáig témát szolgáltatott a médiának. Harry aztán feleségül vette Meghan Markle-t, azóta pedig nem telik el úgy nap, hogy ők ketten valamiért ne kerülnének a címlapokra – nemrégiben azonban egy ennél szomorúbb dolog történt a palota háza táján, hiszen elhunyt II. Erzsébet királynő, helyére pedig III. Károly lépett, így a napokban ismét bőven kijutott a történésekből, ami a brit uralkodói famíliát illeti. Igen ám, de nem Nagy-Britannia az egyetlen ország, ahol még királyság van: ott van például Hollandia is, melynek élén jelenleg Vilmos Sándor király áll, akinek három gyönyörű lánya született csinos nejétől, Máximától. Az uralkodói pár egyik gyermeke, pontosabban a középső Alexia holland hercegnő, akire mindenképp érdemes egy pillantást vetni, hiszen még csak 17 éves, de már most isteníti őt a nép, főleg szépsége miatt. Egy biztos: egészen más karakter, mint Katalin vagy épp Meghan, de épp ettől olyan különleges, hiszen bájos, mégis átlagos külsejét látva úgy érezheti az ember, hogy ő sem egy nemesi család sarja, csupán egy közülünk.

Vilmos Sándor király Beatrix holland királynő legidősebb gyermeke, így 2013-ban lépett édesanyja helyébe, miután az uralkodónő lemondott a trónról fia javára.
Kattints a további képekért!

Az újdonsült királyné még csak pár napja élvezheti vadonatúj szerepét, azonban már most tudja, miket szeretne átalakítani az eddigi rendszerben, ami Erzsébet királynőnél 70 éven át működött.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...