Sztárok

Döbbenetes fotó: így nézne ki Diana hercegné, ha ma is élne

Szárnyakat kapott egy török fotós fantáziája: elképzelte, hogy miként festenének napjainkban a hosszú évekkel-évtizedekkel ezelőtt, életük virágjában elhunyt hírességek.

Hiányuk legendát szőtt köréjük

Számos olyan híresség van, akiért a közönség nem csupán szakmai teljesítményük, emberi nagyságuk vagy példamutató viselkedésük miatt rajong, hanem, mivel hosszú évekkel, évtizedekkel ezelőtt elhunytak, hiányuk óriási mítoszt is szőtt köréjük. Bizonyára sokan eljátszadoztak már a gondolattal, hogyan néznének ki napjainkban azok a közismert és halálukban is nagy megbecsülésnek örvendő művészek, közéleti személyiségek, akiket a 20. század folyamán, esetleg az új évezred hajnalán elveszítettünk. Közéjük tartozik az élénk képzeletvilággal megáldott, sasszemű török fotós, Alper Yelsitas is, aki a modern technológia segítségével újraalkotta és jelentősen "megöregítette" néhány világsztár arcát, hogy megmutassa, hogyan néznének ki, ha még mindig élnének.

Alpsis olyan jelentős egyéniségek újragondolt, "jelenkori" portréit készítette el, mint például Freddie Mercury, John Lennon, Heath Ledger, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Michael Jackson, Elvis Presley, Janis Joplin, vagy éppen Diana hercegné. Kíváncsi vagy az egyedülálló fotókra?

Akkor lapozz a második oldalra!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy azt megjósolták, az Ian hurrikán lecsapott Floridára, 250 kilométer/órás széllel érkezett meg a partokhoz.
Sztárok
Sokan úgy gondolják, hogy egyenesen ízléstelen az az üzenet, amit Arnold Schwarzenegger hagyott az auschwitzi múzeum vendégkönyvében.
Lifestyle
Júniusban történt, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a négyéves kislányt, aki 8 órán keresztül küzdött az életéért a felforrósodott buszban, ahol ott felejtették. Pár nappal...