Sztárok

Rettegett, hogy hálószobatitkai napvilágra kerülnek: alibiházassággal leplezte a színész, hogy a saját neméhez vonzódik

Alan Bates a múlt század egyik legkarizmatikusabb brit színésze volt, aki egész életében sikert sikerre halmozott, a kulisszák mögött azonban sosem tudott igazán kiteljesedni, ugyanis kettős életet élt.

Bonyolult szerelmi viszonyok

Alan Bates mind a mozi, mind a színház egyik jelentős szereplője volt, aki nagy elismerésnek örvendett élete végégig. Több mint 50 filmben nyújtott felejthetetlen alakítást, egyebek közt a Zorba, a görög, a Szerelmes asszonyok, valamint Az ezermester című alkotások fűződnek a nevéhez. Sokoldalú tehetsége élete végéig biztosította számára a színészi pályán maradást, II. Erzsébet pedig 2003 márciusában félévszázados pályafutásáért lovaggá ütötte. Magánélete már kevésbé volt sikeres: noha folyamatosan vágyott arra, hogy szeressék, mégsem tudott senkivel sem tartósan együtt maradni, az pedig nem segített a helyzetén, hogy szexuális orientációja miatt úgy érezte, titkolóznia kell. Részletek a galériában!

Alan Bates 1970-ben házasodott össze Victoria Warddal, akivel Victoria haláláig, 1992-ig voltak házasok. A főként férfiakkal viszonyt kezdő színész részben karrierje megóvása, részben a mentális problémákkal küzdő Ward iránt érzett segítőkészsége miatt vehette el az asszonyt. 1970-ben a párnak ikrei születtek, Benedick és Tristan.
Kattints a további képekért!

Tab Hunter önéletrajzában őszintén vallott arról, miken kellett keresztül mennie mássága miatt. Egy biztos: az 1950-es és 1960-as években nem volt könnyű dolga.

Leadfotó: Evening Standard/Hulton Archive/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...