Ábel Anita lélekfacsaró dologról mesélt Sebestyén Balázséknak élő adásban

Ábel Anitát a felszabadult stílusa miatt akarták a rajongók, hogy csatlakozzon Balázsékhoz, de belemerészkedett a drámai témákba is.

Nem csak Balázséknak nyílt meg, hanem minden hallgatónak

Egy valakinek már biztosan nem hallhatjuk reggelente a hangját, és Ő nem más, mint Vadon Jani. A műsorvezető anno azért döntött a távozás mellett, mert teljesen más vonalon akart elindulni az életben.

Természetesen Rákóczi Ferivel, és Sebestyén Balázzsal ugyanúgy barátok maradtak, csak már nem dolgoznak együtt. Utóbbi érezhetően meg is viselte kicsit, hogy az egyik legjobb kollégája távozott, mivel nagyon egymásra voltak hangolódva a munkán kívül is.

Közben Sebestyén Balázsék a Rádió 1-en továbbra is keresik a harmadik tagot, aki nagy valószínűséggel egy hölgy lesz. A galériánkban le is leplezünk pár kulisszatitkot.

Ábel Anita anno nagyon örült, hogy a közönség beajánlotta a nevét, hogy őt szívesen meghallgatnák harmadikként Sebestyén Balázsék mellett. Amiatt is felhőtlenül boldog volt, hogy jó műsorvezetőnek tartják az emberek, mert szerinte is kellenek ezek a visszajelzések.
Kattints a további képekért!

A Szomszédok című teleregény Julcsijaként ismerte meg az ország, később viszont televíziós személyiségként, műsorvezetőként is letette a névjegyét.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.