Randiznál Jákob Zoltánnal? Ezt a hibát biztosan ne kövesd el nála

Jákob Zoltánt ez iszonyatosan zavarja a randikon, szóval nem árt elkerülni.

Miért is ne randizhatnál egyszer a milliárdossal?

Jákob Zoltán rendkívül nyitott minden hölgy felé, de ha ez nem lenne meg benne, akkor bele se vág egy olyan típusú valóságshowba, mint a Nagy Ő. Igazából senki se tudhatja, éppen ki fogja felkelteni a milliárdos érdeklődését, akinek még abszolút nincs késő, hogy megtalálja az igazit.

A TV2 műsorában Jákob Zoltán választottja Hajnal Betti lett. Csodás hónapokat töltöttek együtt, de mégsem tudták egyben tartani a kapcsolatukat.

Zoltán és Betti is úgy vélték, hogy túl nagy köztük a különbség, ami inkább csak széthúzást eredményezett. Bettire azóta hirtelen rátalált a szerelem, míg a Crysrtal Nails alapítója keresi a hozzá illő nőt az életében. A galériánkban leleplezzük, mik az a dolgok, amit nagyon nem szeret egy nőben a randin.

Hajnal Betti anno elmondta, hogy az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy túl nagy figyelem övezte őket.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán korábbi barátnőjére, Hajnal Bettire úgy néz ki máris rátalált a szerelem.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...