A szívtipró színész végre készen áll a házasságra

Ki hitte, hogy valaha bekövetkezik ez is. Leonardo – közel a negyvenhez – remekül érzi magát, ennek ellenére a híres színész nem bánna már egy kis pihenést. A keményen dolgozó sztár úgy döntött, hogy szünetelteti egy kicsit a munkát, és relaxálni fog egész nyáron.

Elfáradt a sok munkába

„Most egy kis levegőre van szükségem” – nyilatkozta. Nem akar örökre visszavonulni, még csak nem is határozatlan időre hagyja el a kamerákat, csupán egy pár hónapig ki akarja próbálni magát másban is.

Saját magáról úgy nyilatkozott, hogy ő egy szerencsés ember. Gyakorlatilag meg van mindene: karrier, hírnév, pénz, tehetség. Hatalmas mázlija van, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret, és ért is hozzá. Gyakorlatilag nyitva áll előtte az egész világ, bármit elérhet, amit csak szeretne.

Egy dolog azonban hiányzik: Dicaprio még mindig egyedülálló. Az utóbbi időben három hírességgel – Gisele Bündchennel, Blake Lively-vel és Erin Heathertonnal – is megosztotta ágyát, de egyik sem végezte befutóként. A színész most már komolyan gondolkodik a házasságon, és várja a kínálkozó alkalmat, hogy találkozzon szíve hölgyével. Ennek ellenére nem akarja kitalálni és siettetni a jövőt. A színész úgy él, ahogy eddig is: egyik napról a másikra, és ez tökéletesen megfelel neki.

Fotók: aceshowbiz.com; freefreshwallpapers.com

Oldalak