Gwyneth Paltrow kitálalt a házasságáról

A híresség egy intejúban nyíltan beszélt a Coldplay frontemberével való, 10 éve tartó házasságáról. A hihetetlen információkból az derült ki, hogy a sztároknak sem fenékig tejfel az életük, sőt, Gwyneth Paltrow és Chris Martin házassága roppant bonyolultnak tűnik.

A házasság nem gyerekjáték

A pár, aki látszólag kifogástalan életet él két gyermekével – Apple-lel és Mosesszel – minden nap megvívja a maga csatáját. Paltrownak nem csak a vásznon, hanem a magánéletben is keményen kell küzdeni, hogy jó felesség és anya lehessen.

A színésznő szerint, férje olyan, mint egy őrült tudós, akit sokszor képtelen követni, ezért többször is megbomlik az otthoni béke. Emellett azonban teljesen átlagos párnak tartják magukat, hiszen minden kapcsolatban vannak szép idők, és vannak rettenetes korszakok.

A színésznő egyszer megkérdezte édesapját, hogy mitől működik az anyjával való, harminchárom éve tartó házasságuk. Édesapja csak annyit mondott, hogy egyikük sem akart soha sem elválni a másiktól, még egy kis időre sem. Szerinte ebben van a harmónikus házasság kulcsa. Amikor két ember nem tud megbirkózni a mindennapokkal, eltávolodnak egymástól. Ezt nem szabad hagyni, helyette ösztönözni kell a másikat, hogy együtt oldják meg a problémákat.

Az amerikai Glamour magazinnak Paltrow úgy beszélt házasságáról, mint egy tökéletes barátságról: „Együtt nevetünk, legjobb barátok vagyunk, és gyakorlatilag ugyan azokat a dolgokat szeretjük. Az egyetlen probléma, hogy én otthonülő fajta vagyok, Chris pedig egy őrült tudós, dalszövegíró. Ebből kifolyólag nem kérdezősködöm, hogy hol van, nem tarthatom otthon, hiszen a világot fosztanám meg egy értékes embertől.”

Fotók: justjared.com; topemvoga.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!