A leghíresebb sztárbotrányok

A sztárok is emberek. Ettől függetlenül, mégis mint valami félistent kezeljük őket. Ezt feltehetőleg a tökéletes hajuknak, fogsoruknak, alakjuknak és megjelenésüknek köszönhetik. Azonban arra is akad precedens, amikor a celebek botrányba keverednek.

David Bowie
A rokkerekhez általában a rosszfiús imázst társítjuk. Ha egy élő legendáról van szó, akkor sincs ez másképp. Bowie pedig szerintem még a legvadabb elképzeléseinket is felülmúlta, amikor felesége rajtakapta valaki mással. Öröm az ürömben, hogy a zenész nem egy másik nővel, hanem éppen a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel hancúrozott a hitvesi ágyban. A topmodellként dolgozó asszonykát nem érte váratlanul a dolog, hiszen David biszexualitása ekkorra már nyílt titok volt. Ugyan a pár azóta túl van a váláson, a szakításuk okának mégsem a hűtlenkedést nevezték meg

Mischa Barton
Ha korábban híres-drogbotrányról esett szó, akkor biztos volt, hogy Mischa neve is elhangzik. A Narancsvidék egykori főszereplője először 2009-ben szorult orvosi segítségre. Ekkor 72 órás megfigyelés alatt tartották, mert saját magára és a környezetére is veszélyt jelentett. Ez nem is csoda, hiszen már rendőrségi ügye is volt az azt megelőző években, ittas vezetésért és drogbirtoklásért. Ezek után az egykor szexi istennőnek kikiáltott színésznő súlyproblémákkal és fogatlansággal küzdött.
Napjainkra azonban kezd rendeződni az élete: saját butikot nyitott, amely nagyon sikeres, és súlyproblémáitól is megszabadult.

Terry „Hulk” Hogan
Az egykori pankrátor-király és „óvóbácsi” élete csodálatos volt. Olyannyira, hogy a nagyközönségnek is meg akarta mutatni, mennyire boldog és átlagos életet él. Mindezt egy Hogan Knows Best című valóság-show keretein belül tette, egészen addig, amíg le nem bukott, ugyanis Terry 1 éven keresztül csalta feleségét lánya legjobb barátnőjével, Christiane Plante-tel. Linda Hogan, a megcsalt feleség 24 év házasság után beadta a válókeresetet. Azóta ő is fiatalabb fiúk társaságában múlatja az időt.

Rihanna és Chris Brown
Az álompárnak kialakított két énekes kapcsolatáról először 2009 februárjában kezdték lerántani a leplet. A nem 100%-os információk szerint, egyetlen SMS okozott akkora feszültséget kettejük között, hogy a kezdeti szóváltás tettlegességig fajult, aminek az énekesnő látta kárát. Miután a rendőrség közzé tette a kapitányságon készített képeket, melyeken Riri feldagadt, és berepedezett szájjal látható, a rajongók Chris Brown ellen fordultak. Ugyan a fiú bocsánatot kért tettéért, ennek ellenére öt év próbaidőt és száz nap közmunkát kapott a bíróságtól, valamint elvesztette szponzorait és rajongói nagy részét.
Manapság azonban ismét nagy sikereket ér el a verőlegényként elhíresült Chris, aki pár hete ismét egy bunyó kellős közepén találta magát.
Az eset óta Rihanna már megbocsátott az énekesnek, sőt, majdnem újra összejöttek. Várjuk a folytatást!

Tom Cruise
Egyszer volt, hol nem volt egy kislány, aki rajongott egy híres színészért, Tom Cruise-ért. Telt múlt az idő, a kislányból is befutott színésznő lett és nem mellesleg hajdan imádott sztárjának barátnője, majd felesége, és kislányának anyja. Mint minden igazi mese, ez is tele van botrányokkal. Az egyik ilyen például, amikor Tom a híres Oprah Winfrey Showban adott interjút és a beszélgetés helyett először a térdére rogyott, majd vadul ugrálni kezdett, ami közben végig Katie Holmes nevét ordibálta. Vajon mit szóltak ehhez a szcientológusok?
Mostanra már tudjuk, hogy ennek az "álomszerű" kapcsolatnak is vége szakadt, hiszen Katie Holmes 2 héttel ezelőtt beadta a válókeresetet és ismét boldogan él, méghozzá Tom nélkül.

 

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.