Levette ruháit Iszak Eszti és Adri

Tűző napsütésben vetkőzött neki és ragadott labdát a VIVA sztárcsapatának tagjaként Iszak Eszti és Nagy Adri. Önfeledt szórakozásban lehetett részük a hétvégén megrendezésre került Strandröplabda Bajnokságon.

Labdát röpítettek és vetődtek a VIVA sztárjai. Iszak Eszti, Nagy Adri, RandomMarci és Bozont is részt vett a budapesti Aquaworldben hagyományosan megrendezésre kerülő Strandröplabda Bajnokságon. Iszak Eszti tökéletes alakja és dögös fürdőruhája láttán még a bíró is elnézőbben osztotta a pontokat, RandomMarci alsónadrágot villantott, míg a szervák szünetében Adri és Bozont szerelmes csókokban forrt össze.

„Imádom a forró nyári napokat. Tényleg azon kevesek közé tartozom, akik folyamatosan el tudnák viselni ezt a 35 fokos meleget, a vízpartot és a napsütést” – mesélte Iszak Eszti. „Szeretem a nyári sportokat, de a strandröplabdában eddig nem volt sok gyakorlatom. Többször röpiztünk már baráti társaságban, az alapokkal viszont csak most ismerkedtem. Bár a csapatban egyikőnk sem volt profi, mégis remekül szórakoztunk, rengeteget vetődtünk a homokban, jópofa délutánt tölthettünk együtt. Ráadásul volt alkalmam barnulni, így az élénk fürdőruhák is sokkal feltűnőbben mutatnak rajtam.” ¬– tette hozzá a VIVA csinos műsorvezetője.

„Szuper kikapcsolódást jelentett ez a mérkőzés, ráadásul így Bozonttal is közösen tölthettünk néhány órát. Nem vagyok gyakorlott röplabdában, de a vetődések jó alkalmat szolgáltattak arra, hogy két szerva között lopjak tőle egy-egy csókot.” ¬– jegyezte meg viccesen Nagy Adri, akinek párja, Nagy Kristóf Bozont is erősítette a VIVA sztárcsapatát. „Nagy vízimádók vagyunk mindketten, ezt a hőséget pedig egyébként is csak bikiniben lehet elviselni.” – tette hozzá a Megasztárból ismert énekesnő, aki előszeretettel válogat az újabbnál újabb fürdőruhák között.
 

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.