Vágó Piros valóra váltotta kisfia álmát

Kedvenc mesehőse nyomdokaiba lépett Vágó Piros kisfia. A mesebeli karakter sátor-rajongásán felbuzdulva a balatoni nyaraló kertjében töltötte az éjszakát Piros és családja.

Első táborélményeit élhette át Vágó Piros kisfia a Balatonalmádiban töltött hosszú hétvége alatt. Bár a hosszabb nyaralásokat a nyár további részére tartogatják, az ismert rádiós csemetéjének máris igazi kalandokban lehetett része. Zalán régóta a mesebeli kandúr sátorozásairól áradozott szüleinek, az elviselhetetlen meleg pedig zárt térben amúgy is lehetetlenné tette az alvást, így a sátor mellett döntöttek. Már az előkészületek is nagy élményt jelentettek Zalánnak, a szabadban töltött napokban pedig igazi kis túrázóként azonosult a természettel

„A barátnőm balatoni nyaralójában akkora volt a hőség, hogy fontolóra vettük, hogy kiköltözünk a kertbe, főleg, mert Zalán régóta vágyik már rá, hogy egy igazi sátorban tölthesse az éjszakát. A kedvenc meséjében a kandúr mindig sátorozni indul, így kapott ihletet a táborozáshoz, de egyébként is imád a természetben lenni.” – mesélte Vágó Piros. - „Már a sátorállításnál is fel volt villanyozva, a kész kuckóban pedig teljesen otthon érezte magát. Kiscserkészként rendezkedett be a kinti létre. Alig várja, hogy kenu-és kajaktúrákra is mehessen majd.” – folytatta a leghallgatottabb rádió népszerű műsorvezetője.

„A hosszabb nyaralást még későbbre tartogatjuk, mert inkább kerüljük a nagy kánikulát és a tömeget. Szeptemberre tervezünk egy korzikai kiruccanást, de alapvetően spontán utazók vagyunk. Jövő héten viszont biztosan bicajozunk majd egy nagyot az Őrségben.” – árulta el Piros, akit természetesen nyáron is naponta hallhatnak a Class FM-en.
 

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...