Döbbenetes a változás, egyszerűen rá sem ismerni: A kék lagúna szőke álompasija volt, ma már 61 éves – Így néz ki most a film Richardja

Igazi tinisztárként tartották őt számon a 80-as években, ma azonban a színész már háromszoros nagypapa, és bizony alaposan megváltozott a film óta.

Nyomot hagyott rajta az idő

Az 1980-as évek elején nem volt népszerűbb film A kék lagúnánál: az amerikai romantikus alkotás női főszerepét a kor leggyönyörűbb színésznőjére, Brooke Shieldsre osztották, míg partnerét Christopher Atkins játszotta. A film főleg a tizenévesek körében aratott nagy sikert különleges sztorijával, azonban a kritikusok körében a produkció már nem örvendett akkora népszerűségnek, ugyanis a hozzáértők úgy gondolták, hiába a nem mindennapi történet és a szép szereplők, ha a színésznő és a színész játéka csak középszerű és felejthető. Brooke-ot és Christophert tehát nem tartották különösebben jó és tehetséges színésznek, A kék lagúnát a rajongók legnagyobb örömére mégis a mai napig rendszeresen műsorra tűzik. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Brooke Shields még 56 évesen is meghódítja a férfiszíveket szépségével csakúgy, mint egykor, a Richardot alakító Christopher Atkinsről azonban már nem mondható el, hogy mit sem változott a film óta, hiszen a színészen bizony nyomot hagyott az idő – már 61 éves, és inkább az idős és aranyos bácsi jelzőt lehetne ráaggatni, mintsem a szexi, női szíveket elrabló szívtipró szerepét. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Brooke Shieldset és Christopher Atkinst a nézők egyszerűen imádták együtt A kék lagúna című filmben, ami nem is csoda, hiszen a gyönyörű színésznő és a jóképű színész remekül festett együtt.
Kattints a további képekért!

Brooke Shields 15 éves kamaszlány volt, amikor szerepet kapott A kék lagúna című filmben. A gyönyörű színésznő egy szempillantás alatt magába bolondította a fél világot, bájából azonban még most, hosszú évtizedekkel a film megjelenése után sem vesztett semmit.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak