Diana hercegnő egykori kedvesére, Hasnat Khanra újra rátalált a boldogság: ezt a nőt vette el a szívek királynőjének nagy szerelme – fotók

Diana hercegnő és Hasnat Khan két évig alkottak egy párt, boldogságuk azonban sosem teljesedhetett ki igazán. A férfi évekig gyászolta a szívek királynőjét, mostanra azonban újra rátalált a szerelem.

Oltár elé álltak

Több mint 20 éve annak, hogy egy párizsi alagútban autóbalesetet szenvedett Diana hercegnő, aki ma már a 61. születésnapját ünnepelné. A kocsiban ülő négy személy közül hárman haltak meg: az egyetlen túlélő a hercegnő testőre volt, aki még élet és halál között lebegve is Dianát szólítgatta – sajnos azonban a szívek királynőjét ő sem menthette meg. Az áldozatok között volt a hercegnő akkori párja, Dodi Al-Fayed is, valamint a sofőr, aki az autót vezette. Noha a lapok akkor azt írták, Dodi volt Diana hercegnő nagy szerelme, ez nem volt igaz, hiszen csupán 30 napot töltöttek együtt. Ezzel szemben korábbi párjával, Hasnat Khannal két évig alkottak egy párt – ő volt számára az igazi. A férfi sokáig nem tudta túltenni magát a hercegnő halálán, annyi év szenvedés után azonban végül ismét rátalált a szerelem, s ma már boldog házasságban él. Galériánkban megmutatjuk, kit vett feleségül Diana hercegnő nagy szerelme:

Diana hercegnő halálakor számos pletyka kelt szárnyra – az egyik egy romantikus, ám szomorú történet. Ha igaz, a szívek királynője éppen a halála előtt két hónappal szakított élete nagy szerelmével, Hasnat Khan szívsebésszel.
Kattints a további képekért!

A hírneve miatt Diana csak kevés emberben bízhatott, ám volt valaki az ellenkező nemből, akinek az összes titkát kiadta – az ő vállán sírt akkor is, amikor Károly megcsalta a hercegnét Kamillával.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Oldalak