A járdán fekve várták Emma Watsont a fotósok – A szoknyája alá akartak lesni, sikerült nekik

A még mindig csak 25 éves Emma Watson a héten az ENSZ jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet a HeForShe Arts Week megnyitó ünnepségén, ahol a saját életőből hozott gyomorforgató példával illusztrálta, mennyire más Hollywoodban színésznőként élni, mint színészként. Szerinted is felháborító, amit Emmával tettek?

Megalázták Emma Watsont a 18. születésnapján

A Harry Potter-filmeket mára túlszárnyaló Emma Watson, aki április közepén lesz 26 éves, a héten az ENSZ jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet New Yorkban a HeForShe Arts Week (A HeForShe egy kezdeményezés, amit Emma indított az ENSZ támogatásával a női egyenjogúságért.) megnyitó ünnepségén, ahol egy a saját életéből hozott gyomorforgató példával mutatta be, mennyire másképp bánik Hollywood a színésznőkkel, mint a színészekkel.

"Emlékszem, a 18. szülinapi bulimból jöttem ki, a fotósok pedig a járdán feküdtek, hogy be tudjanak fotózni a szoknyám alá. Másnap a brit bulvárlapok címlapjain virítottak a képek. Ha csak 24 órával korábban hozzák le azokat a fotókat, az illegális lett volna, de mivel éppen hogy elmúltam 18 éves, teljesen legális volt" - mondta Emma Watson, ezután feltette a kérdést, vajon a színészeket miért nem zaklatják hasonló módon?

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: reddit.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!