Sztárok

A járdán fekve várták Emma Watsont a fotósok – A szoknyája alá akartak lesni, sikerült nekik

A még mindig csak 25 éves Emma Watson a héten az ENSZ jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet a HeForShe Arts Week megnyitó ünnepségén, ahol a saját életőből hozott gyomorforgató példával illusztrálta, mennyire más Hollywoodban színésznőként élni, mint színészként. Szerinted is felháborító, amit Emmával tettek?

Megalázták Emma Watsont a 18. születésnapján

A Harry Potter-filmeket mára túlszárnyaló Emma Watson, aki április közepén lesz 26 éves, a héten az ENSZ jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet New Yorkban a HeForShe Arts Week (A HeForShe egy kezdeményezés, amit Emma indított az ENSZ támogatásával a női egyenjogúságért.) megnyitó ünnepségén, ahol egy a saját életéből hozott gyomorforgató példával mutatta be, mennyire másképp bánik Hollywood a színésznőkkel, mint a színészekkel.

"Emlékszem, a 18. szülinapi bulimból jöttem ki, a fotósok pedig a járdán feküdtek, hogy be tudjanak fotózni a szoknyám alá. Másnap a brit bulvárlapok címlapjain virítottak a képek. Ha csak 24 órával korábban hozzák le azokat a fotókat, az illegális lett volna, de mivel éppen hogy elmúltam 18 éves, teljesen legális volt" - mondta Emma Watson, ezután feltette a kérdést, vajon a színészeket miért nem zaklatják hasonló módon?

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: reddit.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.
Sztárok
Rihanna már korábban is ismert volt kendőzetlen őszinteségéről, ezúttal az anyaságról osztotta meg véleményét rajongóival.
Fashion&Beauty
Biztosan te is hallottál már a francia nők legendás stílusérzékéről, melyből néhány esszenciális trükköt mi is elleshetünk, ha olyan elegáns és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, mint ők.