A Backstreet Boys Howie-ja másodszorra is apa lett

A legendás pop együttes, a Backstreet Boys márciusban ünnepli 20. születésnapját. Azonban dupla öröm érte a zenekart, hiszen egyik tagja, Howie Dorough február 16-án másodszorra is édesapa lett.

Igazi zene füleinknek, hiszen a 90-es évek egyik legfelkapottabb fiúbandájának az egyik tagjának, a Backstreet Boys Howie-jának kisbabája született. Felesége, Leigh Boniello egy gyönyörű fiúnak adott életet.

A szülök rendkívül büszkék és boldogok. A kicsi a Holden John Dorough nevet kapta. A család így már négy tagra bővült, hiszen 2009 májusában már született egy kisfiúk, James Hoke Dorough.

A kicsi három nappal korábban érkezett hajnali fél hét után. Howie és kisfia, James nagyon izgatott, hiszen egy új jövevénnyel, egy kistestvérrel gyarapodott a család. A Backstreet Boys tagja hihetetlen nőnek és anyának tarja feleségét, Leigh-t. Szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen bámulatos családdal lett megáldva.

A terhességet még tavaly augusztusban jelentették be a hivatalos Twitter oldalukon, Howie 39. születésnapja előtt egy pár nappal. Így egy igazi ajándékkal lett gazdagabb az énekes.

A pár egyébként még 2007-ben házasodott össze, amikor a Backstreet Boys hosszú szünet után visszatért, de már csak négy taggal. A fiúcsapat ötödik tagja, Kevin Richardson nem csatlakozott, inkább a családjára koncentrált.

Gratulálunk a büszke édesapának!

Fotó: usmagazine.com

Oldalak