Úgy érzi, elhanyagolják a magyar rendezők - hazugságvizsgálóra kötöttük Oroszlán Szonját

A 20 perc őszintén legújabb epizódjában az egyik legismertebb magyar színésznőt, Oroszlán Szonját kötöttük hazugságvizsgálóra.

Május 17-én debütál a legújabb 20 perc őszintén epizód

A 20 perc őszintén második évadában korábban már láthattátok Kulcsár Edinát, Mucsi Zoltánt, Szabó Simont és Gáspár Lacit is, ezúttal pedig Oroszlán Szonjával beszélgetünk. A színésznő 2015-ben kiköltözött Amerikába, ahol teljesen új irányt vett a karrierje, ugyanis állatorvosi asszisztensként dolgozott Philadelphiában. 2020-ban visszaköltözött, most pedig a videósorozatunk egyik sztárvendégeként őt is hazugságvizsgálóra kötve kérdeztük. Május 17-én megtekinthető a teljes videó a Femcafe.hu-n és a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján.

Nézd meg az előzetest itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FOXPOST, az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.