Úgy érzi, elhanyagolják a magyar rendezők - hazugságvizsgálóra kötöttük Oroszlán Szonját

A 20 perc őszintén legújabb epizódjában az egyik legismertebb magyar színésznőt, Oroszlán Szonját kötöttük hazugságvizsgálóra.

Május 17-én debütál a legújabb 20 perc őszintén epizód

A 20 perc őszintén második évadában korábban már láthattátok Kulcsár Edinát, Mucsi Zoltánt, Szabó Simont és Gáspár Lacit is, ezúttal pedig Oroszlán Szonjával beszélgetünk. A színésznő 2015-ben kiköltözött Amerikába, ahol teljesen új irányt vett a karrierje, ugyanis állatorvosi asszisztensként dolgozott Philadelphiában. 2020-ban visszaköltözött, most pedig a videósorozatunk egyik sztárvendégeként őt is hazugságvizsgálóra kötve kérdeztük. Május 17-én megtekinthető a teljes videó a Femcafe.hu-n és a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján.

Nézd meg az előzetest itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FOXPOST, az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.