Recept

Inkább visszaadja a Michelin-csillagjait, de nem bírja ezt tovább

Ekkora nyomás nehezedik egy sztárséfre.

Árnyoldala is van a kitüntetésnek

A francia Guide Michelin egy nevezetes étterem- és szállodakalauz. A kalauz Michelin-csillag elismerése a tökéletesség nemzetközi szimbólumává vált a szakácsművészet területén. Ám az elismerés néha lehet átok is. Sébastien Bras, a dél-franciaországi Le Suquet séfje le akar mondani az eddig megkapott Michelin-csillagjairól. Laguiole-ban lévő étterme 1999-ben kapta meg a három csillagos elismerést, ám most megválna tőlük. Az ok nagyon egyszerű, olvasható a 24.hu oldalán. Annak, hogy egy éttermet kitűntet a Guide Michelin, a tündöklésen és a hírnéven kívül van egy óriási árnyoldala is.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?