Recept

Világpremier - Íme az első növényi alapú kemény tojás

Jó hír a vegán társadalomnak: hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül az első növényi alapú kemény tojás.

Egy betömött piaci rés

A vegánok, illetve növényi étrenden élők számára - a hagyományos élelmiszereken túl - rengeteg alapanyag áll rendelkezésre, amelyek segítségével változatosabbá tehetik étkezésüket.

A különböző növényi tejek és tejtermékek, húsmentes felvágottak és egyéb kiegészítő termékek nagyszerű alternatívát kínálnak arra, hogy a zöldségek, gabonafélék és olajos magvak mellett némileg izgalmasabb ételeket is fogyaszthassanak azok, akik nem fogyasztanak állati eredetű élelmiszereket.

Bár mostanra a tojás bizonyos formáinak pótlására is léteznek alternatívák, a klasszikus kemény tojás élményt a növényi étrenden élőknek egészen mostanáig nélkülözniük kellett.

A növényi étrenden élők számára egészen mostanáig nem létezik alternatíva a kemény tojásra

A közelmúltban azonban bejelentették, hogy végre erre is sikerült megoldást találni.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez meglepte a rajongóit a legutóbbi összeállításával.
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...