Vaníliás pudingporos sárgabarack krémleves - Édes finomság a forró nyári napokra

Most, hogy itt a sárgabarack szezonja kár lenne csak magában enni a finom, édes gyümölcsöt. Íme egy könnyen elkészíthető leves, ami garantáltan a kánikulai napok kedvence lesz!

Hozzávalók

  • 50 dkg magozott sárgabarack
  • 10 dkg cukor
  • 1 csipetnyi fahéj
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés

A sárgabarackot vágjuk össze apró darabokra, majd tegyük fel főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Adjuk hozzá a cukrot és a fahéjat, majd addig főzzük, míg a barack puha nem lesz. Ezután egy botmixer segítségével krémesítsük a barackot. Egy tálkában a főzőtejszínt és a pudingport keverjük csomómentesre, majd adjuk a pürésített sárgabarackhoz és főzzük fel.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!

Fotók: barkersprofessional.nz

Oldalak

Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!