Túróval töltött padlizsán - Laktató fogyókúrás étel

Azt vetted észre, hogy az utóbbi időben felszedtél néhány kilót? Gyorsan le szeretnéd adni, de az evés örömeiről sem szívesen mondanál le? Akkor azt ajánljuk, hogy készítsd el ezt az igazán ízletes, és abszolút kalóriamentes csemegét.

Hozzávalók

  • 4 db padlizsán
  • 0.5 kg túró
  • 1 ek. vaj
  • só; bors vagy rozmaring
  • 2 csokor petrezselyem

Elkészítés
Először is a padlizsánokat alaposan mossuk meg, majd hosszába vágjuk fel, és enyhén sózzuk meg. Ha ezzel végeztünk, akkor a túrót keverjük össze az apróra vágott petrezselyemmel, vajjal, majd sózzuk meg.
Ezután a félbevágott padlizsánokba kenjük bele a kész masszát. Miután megtöltöttük a padlizsánokat, helyezzük bele az előre kiolajozott tepsibe, takarjuk le alufóliával, és tegyük be a sütőbe. Körülbelül fél óráig süssük, 200 fokon. Az ízesítés érdekében akár egy kis reszelt sajttal is megszórhatjuk ételünket.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!