Recept

Nem a tej az: ettől a titkos hozzávalótól lesz pihe-puha és könnyű a rántotta

A jó hír, hogy ez az alapanyag minden bizonnyal már ott lapul a hűtődben, így megvásárolnod sem kell.

„Finom, finom, de mégsem tökéletes!”

A rántotta egy igen egyszerű, gyors és ízletes reggeliötlet, amit szinte lehetetlen elrontani, ám az eredmény sokszor mégsem olyan, mint amire vágyunk: pihe-puha és könnyű étel helyett gyakran száraz és lapos tojást kapunk. Ilyenkor felmerülhet bennünk a kérdés: vajon mit csináltunk rosszul? Túl sokáig sütöttük? Esetleg a tojással van a baj? Nos, ha te is szeretnéd elkerülni a száraz, gumiszerű ételt, akkor van egy jó hírünk számodra: egy titkos, olcsó hozzávaló segítségével elkészítheted álmaid rántottáját – olyat, ami még egy étteremben is megállná a helyét!

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Recept
Utazás
Újabb gonosz tréfát űz velünk május: a hét első felében hamisítatlan strandidőt tapasztalhatunk majd, ezután viszont újra megnövekszik a záporok és a zivatarok esélye: megint kaphatjuk elő a gardrób...
Lifestyle
Hiába az óvatosság, pár mosás után neked is elkezdenek fakulni a gyönyörű, színes ruhadarabjaid? Mutatjuk, hol a hiba.
Home&Design
Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor ez lesz számodra a tökéletes belsőépítészeti trend.