Nem a tej az: ettől a titkos hozzávalótól lesz pihe-puha és könnyű a rántotta
A jó hír, hogy ez az alapanyag minden bizonnyal már ott lapul a hűtődben, így megvásárolnod sem kell.
„Finom, finom, de mégsem tökéletes!”
A rántotta egy igen egyszerű, gyors és ízletes reggeliötlet, amit szinte lehetetlen elrontani, ám az eredmény sokszor mégsem olyan, mint amire vágyunk: pihe-puha és könnyű étel helyett gyakran száraz és lapos tojást kapunk. Ilyenkor felmerülhet bennünk a kérdés: vajon mit csináltunk rosszul? Túl sokáig sütöttük? Esetleg a tojással van a baj? Nos, ha te is szeretnéd elkerülni a száraz, gumiszerű ételt, akkor van egy jó hírünk számodra: egy titkos, olcsó hozzávaló segítségével elkészítheted álmaid rántottáját – olyat, ami még egy étteremben is megállná a helyét!