Gyorsan, finomat! Mutatjuk kedvenc szendvicseink lelőhelyét

Egyre népszerűbbek a vásárlók körében a SPAR készen kínált szendvicsei és friss salátái, amelyeket már több mint 100 üzletében árusít az élelmiszerlánc. Azért, hogy az egyre bővülő választékban kapható késztermékekkel valamennyi SPAR üzletet el tudják látni, a vállalat egy új convenience üzemet is épített Üllőn. (x)

Gyors, egyszerű, finom

Sokan azért járnak élelmiszerüzletbe, hogy megvásárolják a reggelihez, vacsorához vagy az ebéd elkészítéséhez szükséges alapanyagokat. Számos vásárló fedezi fel a SPAR üzletek készen kínált, hideg fogásait is. Ezek az úgynevezett kényelmi termékek egyre népszerűbbek, mivel remekül alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz: nem kell a fejünket törni, hogy a munkahelyen, vagy utazással járó hétköznapokon miként jutunk gyorsan tápláló, ízletes és minőségi ennivalóhoz.

Első a vásárló

A SPAR figyel a vásárlóira, lépést tart a folyamatosan változó fogyasztói trendekkel és alkalmazkodik a gyorsuló városi élethez. Vásárlóinak szélesebb körű kiszolgálása, valamint a frissesség és kiváló minőség állandó biztosítása miatt döntött úgy a SPAR, hogy ezen kényelmi termékeket saját új, korszerű üzemegységben állítja össze a jövőben. Az 1,2 milliárd forintból megvalósított, 1500 négyzetméteres üllői üzemet nemrégiben adták át.

A legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő létesítmény két csomagolósorral kezdte meg működését. Az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben a legmodernebb technológiával készülnek a hideg élelmiszerek. A minőség biztosítására jellemző például, hogy a húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a SPAR bicskei Regnum húsüzemében készülő termékek kerülnek.

A hét öt napjára tervezett gyártás során - kezdetben - naponta 4 tonna majonézes saláta és 20 ezer szendvics kerül majd az üzletekbe innen. A vállalat rövidtávú célja az, hogy SPAR-csoport minden áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.

Régi kedvencek, izgalmas újdonságok

A vásárlókat szeptembertől tizenöt - immár az új üzemben készült - majonéz alapú saláta és tizenötféle korszerűen összeállított szendvics várja a SPAR üzletekben. A jól ismert és kedvelt szalámis, rántotthúsos vagy körözöttes szendvicsek mellett feltűnnek izgalmas újdonságok is, mint a hal nuggets-es, a tojáskrémes variáció vagy a görög perec. A saláták széles kínálatában az almás-sajtos-kukoricás, az erdélyi, vagy a tabáni mellett természetesen megtalálható a klasszikus franciasaláta is.

Nincs megállás

A fejlesztési tervek között fontos helyen áll az enjoy. márkanévvel ellátott termékek választékának folyamatos, a vevői igényeknek megfelelő bővítése. A tervek szerint a convenience üzemben készülő szendvicsek és saláták mellett ezért olyan termékek is elérhetőek lesznek, mint a salátaöntetek, a hűtött levesek, italok és tortaszeletek, valamint a kávék, a húskészítmények, a pékáruk, a sushik, illetve a probiotikus joghurtitalok.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!