Sült lepényhal kapribogyóval

A hal az egyik legegészségesebb étel, ennek ellenére nagyon kevesen szeretik. Próbáld ki az alábbi receptet és tuti, hogy megimádod!

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    600 g lepényhal vagy rombuszhal
  • 60 ml extraszűz olívaolaj
  • só, bors
  • 2 evőkanál sóban eltett kapribogyó
  • 16 koktélparadicsom, félbevágva

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Mossuk meg a halszeleteket hideg folyó víz alatt, és szárítsuk meg papírtörlővel. Kenjük ki a hőálló tálat az olaj felével. Tegyük a halszeleteket a tálba, és szrjuk meg sóval és borssal, kapribogyóval és koktélparadicsommal. Locsoljuk rá a maradék olajat. Süssük 10-15 percig, míg megpuhul. Forrón tálaljuk.

Paradicsomos heringsaláta

Fotó: keeperofthehome.org

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...