Spenótos-gombás tészta - Villámgyorsan elkészül
Szereted a villámgyors megoldásokat? Nincs időd hosszú órákat tölteni a konyhában? Akkor ezt a receptet Neked találták ki! Olvasd el és készítsd el még ma!
Hozzávalók
- ½ ek vaj
- 2 csésze szeletelt gomba
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- ⅓ csésze alaplé
- 2 ek krémsajt
- 3 ek reszelt parmezán sajt
- 2 csésze friss bébispenót
- 100 g spagetti
Elkészítés
A vajat közepes lángon egy serpenyőben olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a szeletelt gombát, a sót és a borsot. Kevergetve főzzük addig, míg a gomba meg nem puhul és levet nem ereszt. Ezt követően adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, kevergetve főzzük egy percig, majd vegyük a lángot alacsonyabb fokozatra. Adjuk hozzá az alaplevet, a krémsajtot és a reszelt sajtot is. Főzzük addig, míg a sajt meg nem olvad. Ezt követően adjuk hozzá a bébispenótot is, végül pedig a főtt tésztát. Ha a spenót összefonnyadt, vegyük le a tűzről és a tálaláskor szórjuk meg még egy kis parmezánnal.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!