Sárgadinnye sonkával - A legfinomabb nyári előétel

Ellenállhatatlan előétellel szeretnéd várni a vendégeidet vagy csak meglepnéd magad valami finomsággal? Próbáld ki a következő receptet, nem fogod megbánni!

Hozzávalók

  • 8-10 szelet pármai sonka
  • 1 nagyobb sárgadinnye
  • balzsamecet

Elkészítés

A dinnyét vágjuk ketté, kaparjuk ki a magját, hámozzuk meg, a húsát pedig szeleteljük fel. Rendezzük el egy lapos tálon, majd helyezzük rá a feltekert sonkaszeleteket (de akár a dinnyeszeletek köré is tekerhetjük a sonkát, a lényeg, hogy esztétikusan nézzen ki). Végül locsoljuk meg egy kis balzsamecettel, a végeredmény mennyei lesz!

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: isinginthekitchen.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.