Ettől eldobod az agyad: elkészült a világ legnagyobb kannabiszos brownie-ja - Fotó

A különleges süteményt egy Amerikában, Massachusettsben található kannabiszcég készítette el és tárta a világ elé.

Felfoghatatlan méretek

Elkészítették minden idők legnagyobb kiterjedésű kannabiszos brownie-ját - adta hírül a USA Today. A rendhagyó ételkülönlegességet a massachusettsi Norwoodban található MariMed nevű nevű kannabiszcég alkalmazottjai sütötték meg, és a nemzetközi brownie nap alkalmából tárták a kíváncsi nagyvilág elé.

A szóban forgó brownie olyan súlyos, hogy az ép ésszel szinte már felfoghatatlan. A súlya egészen pontosan 385 kilogramm, a kannabisz közismert, bódító hatást eredményező vegyületéből, a THC-ből 20 ezer milligrammot tartalmaz. Az ínycsiklandó édesség 91 centiméteres szélességű, szintén 91 centiméter hosszú, valamint 31 centiméter magas, azaz jóval nagyobb kiterjedésű és súlyosabb, mint a Guinness-rekordot elérő 110 kilogrammos süti.

1344 tojást, 113 kilogramm cukrot, 96 kilogramm vajat, 2,4 kilogramm vaníliakivonatot, 36 kilogramm lisztet, 907 gramm sütőport, 1,37 kilogramm sót és 55 kilogramm kakaóport használtak fel a brownie megsütéséhez.

Tudvalevő, hogy Massachusetts államban 21 éves kor felett nem ütközik törvénybe a marihuána (rekreációs célú) használata és vásárlása.

Megérkezett az igazi téli időjárás, a nappalok és az esték is egyre barátságtalanabbak. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, ha bekuckózunk és összedobunk valami egyszerű és gyors, mégis kényeztető finomságot. Mint például ezt a töltött burgonyát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak