Pörköltpástétom - A megmaradt pörkölt legjobb felhasználása

Karácsonykor minden háztartásban rengeteg étel marad, amit kár lenne kidobni. A pörkölt biztosan az asztalra kerül, és hogy ne essen a kuka áldozatául, készíthetünk belőle egy ínycsiklandó pástétomot.

Hozzávalók

  • 20 dkg pörköltmaradék
  • 10 dkg puha vaj

Elkészítés
A hideg pörköltöt daráljuk le. Öntsük egy nagyobb tálba és keverjük hozzá egy mixer segítségével a puha vajat. Máris kész egy remek reggeli alapanyaga.

Oldalak

Lifestyle
A Bika jegy (04.20-05-20.) szülöttei igazi ínyencek: rajonganak a finom falatokért és életükben a gasztronómia kiemelt szerepet játszik. Számukra az étkezés nem csupán egy a napi teendők közül, ezért...
Sztárok
A walesi hercegné mostanában nem szerepel a nyilvánosságban, de - ahogy azt egy testbeszéd-szakértő kifejtette - néhány nappal ezelőtt diszkrét üzenetet intézett a nagyvilághoz.
Egészség
Az utóbbi években megsokszorozódott az ALS-ben szenvedő betegek száma Magyarországon. De vajon a változásért tényleg a koronavírus elleni vakcinák okolhatók?