Pisztráng kaporral és citrommal - Recept

Újévkor sokan megfogadják, hogy jobban odafigyelnek az étkezésre, és több egészséges ételt fognak enni. Kezdjük ezzel az isteni fogással!

Hozzávalók

  • 4 pisztráng (darabja kb. 30 dkg)
  • 2 citrom
  • 1 csokor kapor
  • só, bors

Elkészítés

A halat megmossuk, megtöröljük, és kívül-belül gazdagon megszórjuk sóval, borssal. A citromot nagyon vékony szeletekre, míg a kaprot nagyobb darabokra vágjuk. A halat megtöltjük citrommal és kaporral, olívaolajjal meglocsoljuk, majd a grillrácsra fektetjük. 20-25 percig sütjük, majd citromkarikával és kaporral díszítve azonnal tálaljuk.

Ha szereted a halételeket, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...